Gaziantep Kadın Girişimci Destek Merkez'imizde farklı kurum ve kuruluşlara şehrimizde ki kadın girişimcilerimize destek  olabilecek projeler ortaya çıkarmak , potansiyel kadın girişimcilerini keşvetmek ve  teşviklemek , ortak projeler üretmek ve yürürlüğe almak  amacıyla bir çok kuruma ziyaretler gerçekleştirildi. Bu kurum ziyaretlerimizde  en çok birincil hedefimize  odaklanıldı; " Kadın girişimciler için neler yapabiliriz?" bu bağlamda birçok  olumlu görüşmeyi arkamızda bıraktık.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Bşk. Dr. M. Abdullah Aksoy, Kadın Girişimci Destek Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Evran, Genel Koordinatör Nihal Sabak ve Kadın Şube Müdürü Kübra Çinkılıç, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım'ı ziyaret ettik.

Kadın Girişimci Destek Merkezi hakkında bilgilendirilme yapıldı. Yürütülen çalışmalar hakkında fikir alış-verişleri yapıldı.

 

Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy Beyefendi ziyaret edilip, KAGİDEM’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. KAGİDEM’ i geliştirmeye yönelik projeler için karşılıklı fikir alış-verişlerinde bulunuldu.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’yi ziyaretimiz.
Kız öğrencilerinin girişimciliğe olan ilgilerinin artırılması üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.